Tjänster

Vi på Visby Bil & Maskin erbjuder en rad tjänster för dig som kund. I vår stora butik här i Visby, kan du finna allt du behöver till din trädgård. Vi är återförsäljare av välkända varumärken som Stiga, Honda, Stihl, Hako och Toro. Vi kan också hjälpa dig med service och reparation av dina maskiner! Vi utför service och reparation på din gräsklippare, dina småmaskiner till trädgården eller släpet som har gått sönder. Dessutom erbjuder vi uthyrning av släp och trädgårdsmaskiner. Läs mer om våra tjänster nedan.

Butik

I vår stora butik erbjuder vi allt du behöver till din trädgård – och lite till!  Vi erbjuder bland annat trädgårdsmaskiner från kända varumärken såsom Stiga, Honda och Stihl. Vi har ett brett sortiment av olika sorters gräsklippare, småmaskiner, elverk och vattenpumpar. Du kan även finna bland annat:

  • Ammunition,
  • GPS & jaktradio
  • Hundmat Mästers
  • Hydraulik

Service & reparation

Vi på Visby Bil & Maskin är så mycket mer än en vanlig återförsäljare. Med över 30 års erfarenhet i branschen vågar vi påstå att vi är experter på service och reparation av de flesta typer av maskiner till trädgården! Bland annat hjälper vi dig att reparera och serva släpvagnar såväl som stora och små maskiner till din trädgård. Med vår breda kunskap kan vi reparera och serva maskiner från en mängd olika varumärken, däribland Stiga, Toro, Stihl och Honda . Vi fixar det mesta – kom in så hjälper vi dig efter ditt behov.

Uthyrning

Hos oss kan du även hyra både släpvagn och maskiner till din trädgård. Bland annat kan du hyra vedklyv, biltransport och olika typer av sågar! Läs mer om vår uthyrning här.

 

belos albecom-logga-svart-och-bla-2006 Clubcar brenderup group

 

Mästers-logga Stiga_Logo DunlopHako LafayettelogoNEGRODPLATTA gyttorp_logo_cat-webhonda

 

 

Briggs garmin_banner mtd svearedskap_theme011_logo toro