Övriga trädgårdsmaskiner

Röjsågar, häcksaxar, jordfräs och trimmer – ja, vi på Visby Bil & Maskin på Gotland har i princip alla sorters trädgårdsmaskiner som du kan tänka dig. I vår butik här på Gotland tillhandahåller vi mängder av både små och stora trädgårdsmaskiner som kan göra underverk för din trädgård!

Vi har det som du behöver

Hur man bor kan se så olika ut. Vissa har stora gårdar som kräver mycket omsorg och arbete, andra har en mindre trädgård där trädgårdsarbetet inte är lika omfattande. Hur du än bor så finns det alltid någonting som måste tas hand om. Kanske är du i behov röjsågar för att röja i skogen, eller en mossrivare, vedklyv eller vertikalskärare? Kanske behöver du trimma gräset på ett smidigt sätt och letar efter en trimmer? Det spelar egentligen ingen roll. Vi på Visby Bil & Maskin har ett brett sortiment av trädgårdsmaskiner, och garanterar dig att vi har något för alla. I vår butik här på Gotland kan du välja och vraka i ett brett sortiment. Här finner du allt från häcksaxar till jordfräs, röjsågar och trimmer från välkända varumärken på marknaden.

Service och reparation

Du vet väl att vi även erbjuder service och reparation av trädgårdsmaskiner? Jodå, vi på Visby Bil och maskin har en bred kunskap och lång erfarenhet av service och reparation. Vi reparerar alla varumärken som vi är återförsäljare av och tillhandalhåller i vår butik. Om dina trädgårdsmaskiner inte fungerar som de ska kan vi enkelt och smidigt reparera och serva dem!

Varmt välkommen in till oss, eller kontakta oss om du har några frågor kring vårt sortiment!