Gräsklippare

Är du på jakt efter en ny gräsklippare, eller har du kanske tröttnat på den traditionella gräsklipparen och vill testa någonting nytt? Då har du kommit helt rätt! Vi på Visby Bil & Maskin  har ett brett sortiment av gräsklippare i olika varianter! Det enda du behöver göra är att komma in till butiken här i Visby, så ser vi till att du får den gräsklippare som passar dig bäst!

Gräsklippare, åkgräsklippare eller robotgräsklippare?

Du som funderar på att införskaffa en ny gräsklippare bör tänka både en och två gånger på vad du vill få ut av den innan du väljer. Viktiga aspekter att fundera över är om du är mer för traditionellt eller modernt, hur stort område som behöver klippas samt hur mycket tid du har över till att klippa ditt gräs.

Traditionella gräsklippare

Om du har en normalstor trädgård och om du tycker om att pyssla om i din trädgård är en traditionell gräsklippare rätt för dig! Med en traditionell gräsklippare får du avslappnande egentid i din trädgård, samtidigt som du får lite extra motion. Vi har ett brett sortiment av gräsklippare, både med och utan uppsamlare.

Åkgräsklippare

För dig som har större gräsmattor som behöver klippas är vår rekommendation att du väljer en åkgräsklippare. Att klippa gräset med en åkgräsklippare är både bekvämt och effektivt – du kan slappna av samtidigt som gräsklipparen gör grovjobbet. Vi har både stora och mindre åkgräsklippare, alla anpassade efter olika behov. Kom in till oss i butiken för att se hela vårt sortiment.

Robotgräsklippare

På senare år har det blivit allt vanligare att folk väljer en robotgräsklippare till att klippa sin gräsmatta. Genom att låta roboten klippa gräset sparar du tid och kan lägga din energi på annat. Vi har robotgräsklippare i en mängd olika varianter och storlekar. Bland annat erbjuder vi Stigas Autoklipp – en utmärk robotgräsklippare med hög prestanda.

Välkommen in till oss i butiken, eller ta kontakt med oss för att få veta mer!