Elverk & vattenpumpar

I vår butik finner du inte bara mekaniska trädgårdsmaskiner, vi på Visby Bil & Maskin på Gotland har också ett stort sortiment av elverk och vattenpumpar.

Elverk

Är du orolig för strömavbrott och vad som ska hända om strömmen går? Eller ska du kanske på semester med din husbil eller husvagn och behöver någonting som genererar ström? Då har vi den perfekta lösningen för dig! Vi på Visby Bil & Maskin tillhandahåller elverk i både små och större varianter. Med ett elverk kan du hålla dina apparater igång trots oförutsedda händelser såsom strömavbrott eller andra problem. I vår butik här på Gotland finner du elverk som kan genera både 220 och 380 volt. Vår huvudleverantör av elverk är Honda, som tillverkar riktigt kvalitativa och bra produkter.

Vattenpumpar

Är du i behov av en vattenpump för dränering, bevattning eller trädgårdsodling? Vi på Visby Bil & Maskin har garanterat det som du behöver! I vår butik har vi försäljning av både bensin- och eldrivna vattenpumpar, i enfas och trefas. Hos oss finner du inte bara sådana pumpar som står på land, utan även dränkbara vattenpumpar. Vi är väl medvetna om att alla människor har olika behov, därför tillhandahåller vattenpumpar i många olika varianter från väl kända tillverkare som Honda, Hiatchi och Al-Ko.

Reparation av elverk och vattenpumpar

Som återförsäljare av elverk och vattenpumpar hjälper vi dig givetvis även med reparation. Vi reparerar både elverk och vattenpumpar, som är av de varumärken vi tillhandahåller.

Varmt välkommen att kontakta oss, eller kom in i butiken så hjälper vi dig!